Het assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortiment
Het assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortimentHet assortiment

Ontdek al onze producten

IJscoupes

Het Boezeroentje

Vanille-ijs met slagroom, overgoten met een goede scheut advocaat

De Kraplap

Boerenjongensijs met slagroom, afgemaakt met de echte boerenjongens die minimaal 6 weken hebben geweekt in brandewijn

De Botter

Hazelnootijs, vanille-ijs, chocolade-ijs en slagroom. Met heerlijke vers gebrande noten uit eigen oven

Have an ICE day

Kies zelf drie smaken of laat je verrassen

IJscoupes rondje italië

Bologna

MonChou-ijs en slagroom. Afgetopt met Bastognekruimels en de enige echte Amarena kersen uit Bologna

Fragola

Vanille-ijs, yoghurtijs, aardbeienijs en slagroom. Natuurlijk wel met de lekkerste aardbeien van Hollandse bodem

Sogno di Cioccolato

Een combinatie van verschillende chocolade ijssoorten, slagroom en een kannetje met warme chocoladesaus

Laat het ijs een halfuurtje van tevoren ontdooien in de koelkast. Hierdoor komen de smaken beter tot zijn recht.

IJstaart: 90 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

IJshartje: 45 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Halve liter: 30 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Bewaar de ijstaarten op -22 graden Celcius. Dan zijn ze minstens 3 maanden houdbaar.

  • Spakenburgse dagen: de laatste twee woensdagen van juli en de eerste twee woensdagen van augustus
  • De zuidwal: 30 en 31 mei 2025
  • Visserijdag: 6 september 2025
  • Koningsdag 26 april

Ja, we zijn van februari tot en met december geopend. Het hele jaar door kan je dus ijs bij ons komen eten.

Ja, wij bereiden elke ochtend het ijs in onze ijskeuken

De meeste grondstoffen komen uit Italië, maar wij maken ook gebruik van lokale streek producten.

Een mes heet maken onder de warme kraan, daarna het mes helemaal droog maken en vervolgens mooie puntjes snijden.

Een greep uit ons
assortiment