IJsdesserts voor elke gelegenheid

Bij IJssalon de Spatel vind je ijsdesserts voor elke gelegenheid! Bruiloft? Feestje? Etentje? Maak het compleet met onze ambachtelijke ijstaarten of het ijsbarretje.

Ambachtelijke ijstaarten

Onze ijstaarten worden gemaakt van ons ambachtelijk schepijs en is voor 8 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Opzoek naar een origineel cadeautje? Dan is ons ijshartje een gegarandeerd succes! Leuk voor een jarige, of om iemand een hart onder de riem te steken.

IJshartje | 9,95 ,-

Leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven. Kan ingepakt worden als cadeau. (2-3 personen) 

IJstaart | 23,50 ,-

Voor als je wat te vieren hebt. (8 personen)

Het ijsbarretje

Heb je iets te vieren? Je kunt IJssalon de Spatel ook op locatie bestellen. Bruiloft? Verjaardag? Personeelsfeest? Etentje? Buurt BBQ? Maak je feest compleet met het ijsbarretje of met onze ambachtelijke ijstaarten.

Bij het ijsbarretje gaan wij uit van twee bollen per persoon en kost 3€ per ijsje.

IJssalon de Spatel
op locatie

Met het ijsbarretje heb je je eigen ijsbar op locatie. Kies twee smaken en schep zelf je ijsjes. Het ijs blijft tot wel 10 uur lang gekoeld. Het ijsbarretje is perfect voor ieder feestje tot aan 200 personen. Het ijsbarretje komt u zelf ophalen in onze ijssalon en kan de volgende dag teruggebracht worden. Het ijsbarretje past in iedere auto en is uitgerust met een ijsschep, hoorntjes, bakjes en optioneel met slagroom. Wilt u liever het ijsbarretje bezorgd hebben, neem dan even contact met ons op.
Spatel halve liter ijs

De ijstaart; 90 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Het ijshartje: 45 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

Halve liter: 30 minuten van te voren in de koelkast ontdooien

  • De Zuidwal: 11 en 12 mei 2024
  • Spakenburgse Dagen: de laatste twee woensdagen van juli en de eerste twee woensdagen van augustus
  • Visserijdag: 7 september 2024
  • Sinterklaasintocht

Ja we zijn van februari tot en met december geopend. Het hele jaar door kan je dus ijs bij ons komen eten.

Ja wij bereiden elke ochtend het ijs in onze ijskeuken.

De meeste grondstoffen komen uit Italië, maar wij maken ook gebruik van lokale streek producten.